Ivo Lille Group - Live in Tallinn, von Krahl Bar, 21. of January 2012
Band members:
Andrus Lillepea - drums
Henno Kelp - bass
Rain Rämmal - keys
Indrek Palu - violin, electronics
Ivo Lille - saxophone, EWI
Käisin Ivo Lille sünnipäevakontserdil von Krahlis. Pole ammu nii positiivselt laetud kontserdil käinud!

Minu jaoks olid Ivo Lille töötlused lauludest, mida eestlased koos emapiimaga endasse imenud, parimad, mida iial olen kuulma juhtunud. Tundsin ühtaegu nii mühinal juuri alla kui tiibu selga kasvavat. Ivo eestlase toal pole musta lage, küll aga on elujõud ja huumorimeel, mis on nii nakatavad ja inspireerivad, et viimati tundsin nii suurt uhkust selle üle, et olen eestlane, vist Eesti iseseisvumisel. Tahtnuksin hüüda, et mehed-naised, teeme ära! Selliste eestlastega muudame maailma paremaks mis naksub!

Vaata ka YouTube´ist:
Süda tuksub
Mardilaul
Kui mina alles noor veel olin